Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
1 nov. Kersttoernooi 2017/2018
18 okt. ONLINE BINNENBANENVERHUUR
16 okt. SOEPZOOI toernooi 25 november a.s.
15 okt. Winterwoensdagavond tennis incl. RESERVELIJST
14 okt. Voorjaarscompetitie spelen? Dit is je kans!
9 okt. Doe mee met de 8 & 9 competitie van de KNLTB
2 okt. Bedrijvencompetitie 2018 - 2019
27 sep. Klaverjassen 2017 / 2018
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG_6762.jpg
IMG_6789.jpg
IMG_6784.jpg
Meest recente foto's
Kersttoernooi 2017/2018
 Marianne Buijs  Toernooien  86x gelezen

Het Kersttoernooi staat weer online en wordt gehouden van 16 december tot en met 6 januari. Je kunt je vanaf vandaag weer inschrijven. Ook dit jaar belooft het weer een groot tennisspektakel te worden maar ook ons afsluitende feest, dit keer op zaterdag 6 januari, is ondertussen beroemd!

Inschrijven kan hier 

MAAR.... dit toernooi organiseren wordt ook steeds arbeidsintensiever. De WTC zorgt uiteraard voor het wedstrijd technische deel. Maar een deel van het succes is afhankelijk van de gezelligheid er om heen. Zo moeten er hapjes gemaakt worden, lootjes verkocht worden en zoeken we (kleine) sponsoren die prijzen beschikbaar willen stellen of op een andere manier een bijdrage willen leveren. Tips krijgen we in de wandelgangen genoeg: "maak een sponsorcommissie" "start een activiteitencommissie"... die acties hebben we zelf als bestuur ook al lang bedacht maar wat we nodig hebben zijn actieve clubleden!

Daarom hierbij de vraag: wie wil tijdens het kersttoernooi een of twee avonden 'wapperende handen' bieden, zodat we er samen een leuk en succesvol toernooi van kunnen maken. Alle hulp is welkom, stuur je mail naar activiteiten@tvdestirum.nl en geef aan wanneer je kunt helpen en wat je wilt doen! We kunnen alle hulp op elk niveau gebruiken!

Laten we gezamenlijk ONS KERSTTOERNOOI organiseren!

 

woensdag 1 november 2017, 16:33 uur
ONLINE BINNENBANENVERHUUR
 Marianne Buijs  Baanhuur  966x gelezen

ONLINE BINNENBANENVERHUUR

Leden en niet leden die een binnenbaan willen huren kunnen op bovenstaande link klikken voor informatie.

Let op: Als je niet in het bezit bent van een sleutel van de accommodatie en er op dat moment ook geen andere huurders zijn dan is het niet mogelijk om de hal op korte termijn (binnen een dag) te huren.

Op het schema kun je zien wanneer er banen vrij zijn maar daarnaast is het ook mogelijk om op zaterdagavond de banen en de kantine te huren voor een besloten (door u zelf georganiseerde) tennisavond. Neem voor de mogelijkheden hierover contact op met baanhuur@tvdestirum.nl

 

woensdag 18 oktober 2017, 16:30 uur
SOEPZOOI toernooi 25 november a.s.
 Marianne Buijs  Toernooien  82x gelezen

Ingrid Copinga Wollerich en Natascha Koens zijn begonnen als leden van de ACTIVITEITENCOMMISSIE. En het eerste toernooi staat op planning:


GEEF JE NU vóór 18 november op voor het SOEPZOOI toernooi van 25 november .

Mail naar : Activiteiten@tvdestirum.nl 

 

 


 

 Soep met (tennis) ballen

 

Download de poster voor meer informatie.  


Download bestanden
Soepzooi toernooi zaterdag 25 november 2017 194 KB (55x opgehaald)
maandag 16 oktober 2017, 16:19 uur
Winterwoensdagavond tennis incl. RESERVELIJST
 Marianne Buijs  Competitie Woensdagavond  193x gelezen

De winterwoensdag avond competitie is ingedeeld en staat online. De reservelijst kun je onderstaand downloaden! Er staan nog steeds mensen op de wachtlijst en de WTC heeft dan ook besloten dat dit jaar meer gelet zal worden op teams/spelers die vaak verhinderingen hebben of niet komen opdagen. Veelvuldig afwezig zijn (blessures zijn uiteraard een uitzondering) kan dus consequenties hebben voor de indeling volgend jaar. Iedereen is daarover geïnformeerd in de mail. Het uiteindelijke doel is om ook de mensen die al lang op de wachtlijst staan een kans te geven mee te doen. We hopen dat iedereen hier begrip voor heeft.

Succes allemaal en vooral veel tennisplezier!

klik hier voor wedstrijdoverzicht.

 

 


Download bestanden
Reservelijst 189 KB (31x opgehaald)
zondag 15 oktober 2017, 22:11 uur


Voorjaarscompetitie spelen? Dit is je kans!
 Marianne Buijs  Competitie KNLTB  76x gelezen

 

 

TV de Stirum heeft dit jaar plaats voor 3 wedstrijdteams. Heb je zin om op zaterdag mee te doen aan de KNLTB competitie dan hebben we nu (na jaren) weer ruimte om extra teams in te schrijven! Wanneer kun je mee doen? Als je lid bent van de KNLTB (en dat zijn al onze leden!) en je (minimaal) 4 mensen (leden) op de been krijgt. Je kunt inschrijven met een heren- , dames- of mixteam op alle niveaus (dus ook onze nieuwe beginnende leden). En je kunt spelen overdag op de donderdag, zaterdag of zondag. Op vrijdagavond is er een nieuwe competitie gestart maar de mogelijkheden hier moeten overlegd worden met de WTC.Heb je interesse mail naar wtc@tvdestirum.nl en kijk wat de mogelijkheden zijn. Neem uiterlijk voor 1 december contact op met de WTC! klik hier voor de speeldata.

LEES OOK op onze website het artikel "Doe mee met de 8 & 9 competitie van de KNLTB" van 23 oktober.

 

 

 

 

 

zaterdag 14 oktober 2017, 15:45 uur
Doe mee met de 8 & 9 competitie van de KNLTB
 Marianne Buijs  Competitie KNLTB  15x gelezen

Onderstaand een bericht van de KNLTB. TV de Stirum staat al jaren bekend als een gezelligheidsvereniging met voor iedereen de mogelijkheid om KNLTB competitie te spelen. Op zondag is in overleg met de WTC nog ruimte voor een of twee teams. Heb je hulp nodig bij het vormen van een team? onze WTC helpt je graag.

 

Doe jij mee met de 8&9-competitie?

Beste tennisser,

Tennis is een geweldige sport en wordt alleen maar leuker als je ook regelmatig wedstrijden speelt. Als je nog maar net bent begonnen met tennis of al een aantal jaren op de baan staat, maar geen competitietennis speelt, kan de stap om je in te schrijven voor de competitie echter best groot zijn. Of misschien heb je in het verleden wel competitie gespeeld, ben je nog steeds gek op tennis, maar vind je de stap om je weer met anderen te meten in echte wedstrijden, best groot.  Ook dan is de 8&9 competitie zeer geschikt. Heb je speelsterkte 8 of 9, dan kun je in deze competitie in een ontspannen sfeer en zonder veel druk (her)ontdekken hoe leuk competitie spelen is.

De 8&9-competitie werd afgelopen voorjaar geïntroduceerd en bleek een groot succes. Je speelt wedstrijden op jouw niveau, er ligt niet te veel nadruk op resultaten en het is vooral heel gezellig! Zo tellen in de 8&9-competitie de resultaten niet mee voor de speelsterkte. In april en mei wordt op zeven zondagmiddagen wedstrijden gespeeld. Elke competitiezondag bestaat uit twee dubbels, waarbij het afhankelijk is van de samenstelling van je team of het gaat om herendubbels, damesdubbels of gemengddubbels. Je team moet bestaan uit minimaal drie personen.

Compact spelen

In de 8&9 competitie wordt Compact Spelen gehanteerd. Compact Spelen houdt in dat in plaats van een derde set een wedstrijdtiebreak tot en met 10 punten wordt gespeeld (met 2 punten verschil) en bij 40-40 direct een winnend punt volgt. Op die manier zijn wedstrijden sneller afgelopen, worden competitiedagen korter en is deelname aan de competitie voor tennisleden makkelijker te plannen in de drukke agenda’s van deze tijd.

Wil je meer informatie of wil je meedoen aan deze competitie? Maak jouw vragen of interesse dan kenbaar aan het bestuur of de Verenigingscompetitieleider (VCL) van jouw club. Zorg wel dat je op tijd je interesse kenbaar maakt, want teams kunnen ingeschreven worden tot 15 december. Kijk voor meer informatie op www.knltb.nl/89, formeer een gezellig team en doe mee!

Nieuw in 2018: Verkort spelen in alle dubbelpartijen

Wil je meedoen aan een andere competitievorm? Dan wordt er niet compact, maar verkort gespeeld. Dit betekent alleen een wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil) in plaats van een derde set. Verkort spelen zorgt ervoor dat de duur van de wedstrijden wordt beperkt en zo de competitiedagen korter worden, zodat deelname aan de competitie ook goed te plannen is naast andere bezigheden in het weekend.  Het maakt de competitie aantrekkelijker en planbaarder, wat de behoefte is van vele tennissers. Kijk voor meer informatie hierover op www.knltb.nl/verkort.

Wil je  meedoen aan de Voorjaarscompetitie?  Zorg dan  dat je op tijd je interesse kenbaar maakt aan de  VCL van jouw club.

Met sportieve groet,

KNLTB
  


maandag 9 oktober 2017, 08:31 uur
Bedrijvencompetitie 2018 - 2019
 Marianne Buijs  Competitie Bedrijven  104x gelezen

Achter de schermen is al weer hard gewerkt aan de voorbereidingen van de bedrijvencompetitie. Net als vorig jaar zal er de ene zaterdagmiddag gespeeld worden door de A-categorie en de andere week door de B-categorie. Maar.. dit keer met 2 nieuwe teams! De wedstrijden staan op toernooi.nl.

Klik hier voor het wedstrijdoverzicht 

 

 

maandag 2 oktober 2017, 12:40 uur
Dinsdag- en donderdagochtend competitie
 Marianne Buijs  Competitie Di / Do  77x gelezen

Ja hoe zullen we t noemen? De dinsdag- donderdagochtend competitie? De koffie/thee- en 2 x per jaar vlaaiencompetitie?

Hoe dan ook het is al jaren een gezellige competitie georganiseerd door Petra en Feikje die ook dit jaar hun best hebben gedaan de categorieën weer zo goed mogelijk aan- en op te vullen.

Allemaal veel tennisplezier gewenst! Klik hier voor het wedstrijdschema

 

woensdag 27 september 2017, 14:43 uur
Klaverjassen 2017 / 2018
 Marianne Buijs  Klaverjassen  49x gelezen
Donderdag 16 november is de volgende klaverjasavond. De standen staan weer online.
We hebben nog wel iemand nodig die de klaverjasavond zou willen regelen. Het is niet veel werk maar moet wel even gebeuren (prijzen regelen, hapjes inkopen en voorbereiden). Je hoeft er niet eens voor te kunnen klaverjassen dus...

Mail voor informatie of je aan te melden naar Pascal p_b3000@hotmail.com.

 

 

  

 


 


Download bestanden
Tussenstand 20 KB (20x opgehaald)
woensdag 27 september 2017, 14:30 uur
Wintertraining
 Marianne Buijs  Training  51x gelezen

Heb je je al opgegeven voor de wintertraining? Dit is op vrijdagavond en de training wordt gegeven door Robin de Leeuw. Robin werkt al langer samen met Vincent en is een zeer ervaren tennisser/trainer. Zeker voor onze nieuwe leden is dit een mooie start om andere mensen te leren kennen en te leren tennissen.

Heb je belangstelling, neem dan contact op met tennisschool Advance. Klik hier voor informatie of opgave

 

 

 

woensdag 27 september 2017, 13:15 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Baanhuur
 Competitie Bedrijven
 Competitie Di / Do
 Competitie KNLTB
 Competitie Maandagochtend
 Competitie V&W
 Competitie Woensdagavond
 Contact
 Klaverjassen
 Lid worden
 Toernooien
 Training
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
2 Oktober - 31 Maart
 Klaverjasavond (iedere .. donderdag vd maand)

4 Oktober - 28 Maart
 Woensdag winteravond competitie mix en dubbel

7 Oktober - 27 Oktober
 Bedrijvencompetitie (BC)

25 November - 25 November
 Soepzooi toernooi

 Competitie teams 
Senioren
 Maandag Heren
 Donderdag Dames
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd